Unknown

Buna dragi prieteni, asta este unul din desenele facute anul trecut, tabloul care l-am facut pentru sora mea. Fetita din fotografie are o poveste foarte tista. A fost publicata in Natinal Geographic cand avea aproximativ 13-14 ani, iar dupa 14 ani fotograful a plecat in cautarea ei , pentru a vedea care sant schimbarile in privirea ei, fiind o femeie refugiata si discriminata pentru sexul ei. Sa facut chiar si un documental cu istoria ei, pe mine personal ma fascinat privirea ei, o privire profunda cu o teroare de nedescris, va dati seama este o fotografie in timpul razboiului. Deci tabloul l-am facut pentru sora mea, la pus in sufragerie si nu va spun, multa lume se sperie de privirea ei. Aici aveti mai multe informatii.

Hola amigos,este es un dibujo que lo hice el año pasado, lo hice para regalar a mí hermana. La chica de la foto tiene una istoria muy triste. Fue publicada en Nacional Geographic cuando tenia unos 13-14 años y, después de 14 años el fotografo se fue en busca de la chica para ver los cambios en su mirada después de tanto tiempo en una mujer refugiada y discriminada por su sexo. Se iso incluso un documental con su istoria, a mí personalmente me ha fascinado su mirada, una mirada llena de terror, os imaginais esta hecha en tiempos de guerra. Este cuadro como les dije se lo di a mí hermana, lo puso en el salón y mucha gente que entra en el salón se asusta de su mirada. Aquí tenéis más info sobre su istoria.

Fata afgana ( PASTEL PE HARTIE TIZIANO)
La chica afgana ( PASTEL SOBRE PAPEL GANSO)
5 Responses
  1. Elena Toma Says:

    Impresionant, cum ai reusit sa transmiti starea ei de spaima, teroarea, acestei femei cu un destin foarte tragic! Felicitarile mele! Cred, pentru ca nu am talent la asa ceva, e ceva mai usor sa faci fete frumoase, care radiaza de bucurie, si mult mai greu sa transmiti tristetea profunda. Esti foarte talentata, asa ca mai astept sa vad tablouri facute de tine!


  2. Scumpa mea ai talent cu carul,
    ar trebui să faci o expoziţe cu aceste
    lucrări...merită să fie văzute şi de alţi..
    Despre fată am citit şi eu articolul.
    O dimineaţă frumoasă îţi doresc!
    Te pup şi îmbrăţişez cu mult drag!
    Pe curând....


  3. Unknown Says:

    @Elena Toma
    @ELENA
    Multumesc mult pntru felicitarile voastre.
    Chiar asa de reusit totusi nu este dar, avand in vedere ca este al doilea portret care l-am facut sant multumita.
    Cuvitele voastre inseamna mult pentru mine, imi da incredere...
    Pe curand.


  4. lotus art Says:

    http://hobby-handmade.forumer.ro/index.htm


    Talentul tau este pe zi ce trece tot mai expresiv felicitari


  5. Unknown Says:

    Multumesc floare de lotus.


Trimiteți un comentariu

LinkWithin